Sælg dit budskab med effektive præsentationer fra JK MultiMedia

Skal du præsentere et nyt produkt, fremlægge en vision, en klubaktivitet eller årsberetningen på den årlige generalforsamling, så er det vigtigt at du kommunikerer effektivt og troværdigt.

JK-Multimedia leverer også brugervenlige og interaktive iPad præsentationer til visning via projektor eller på storskærm - men uanset medie skal dit budskab altid være præcist, fængende og tydeligt.

indsæt vignetter...

Valget af programmer til fremstilling af multimedia præsentationer, har stor indflydelse på produktionstiden og den kreative proces - og for at leve op til kundernes forventninger om meget korte produktionstider, har JK Multi Media altid focuseret på programmer der er meget intuitive og med brugerflader der direkte understøtter og fremmer den kreative proces.

JK-Multimedia - Høj kvalitet til aftalt tid og pris

Alle multimedia præsentationer fra JK Multi Media produceres altid med den størst mulige opløsning, der principielt kun begrænses af kvaliteten på billedmaterialet - slutproduktet skaleres til det ønskede medie for at give den bedst mulige brugeroplevelse.

Multimedia præsentationer fra JK MultiMedia leveres efter aftale på iPad, Blue-Ray, DVD, Data-CD eller funktionsklar på din hjemmeside - og kan selvfølgelig også kombineres med en QR-Kode.

jkmm startside