Derfor er Responsivt Webdesign vigtigt!!

Allerede i 2013 gik 63 pct. af alle 16-74 årige mobilbrugere på nettet via deres telefon. Det er en voldsom stigning siden 2008, hvor andelen kun var 9 pct. (Kilde: Danmarks Statistik)

Google elsker hjemmesider der er mobilvenlige!

Mere end 70 % af alle der surfer på internettet benytter Smartphones eller Tablets - og siden 21. april 2015 har hjemmesider der er mobilvenlige fået en bedre placering, når søgemaskinen Google hjælper dig med at søge på nettet.

Bliver din hjemmeside vist korrekt på en mobil eller tablet?

Med et professionelt responsivt webdesign fra JK MultiMedia, tilpasses din hjemmeside alle forskellige platforme, og skal kun opdateres eet sted! - altså ikke noget med et eksternt mobilt site, der også skal vedligeholdes!

JKMM Responsive iMac IkonJKMM Responsive iPhone IkonJKMM Responsive Ipad Ikon

Hjemmesidens design og indhold tilpasser sig automatisk brugerens platform, uanset om siden bliver vist på en Smartphone, en tablet, en bærbar eller en hvilken som helst anden skærmstørrelse.

Focuser på indhold og giv dine gæster gode oplevelser.

Når du tænker hjemmeside, er det vigtigt at du focuserer på at give dine gæste den optimale oplevelse - du har kun ganske få sekunder til at fange deres opmærksomhed.

Undersøgelser viser at hjemmesider som er responsive og mobilvenlige markant øger brugeroplevelsen og giver gæsten et positivt indtryk af din forening eller virksomhed.

Siden 2012 har JK MultiMedia leveret mobilvenlige løsninger baseret på verdens mest udbredte CMS system Joomla! og vi benytter kun professionelle templates (skabeloner), der sikrer at din hjemmeside vises optimalt på både PC-skærm, tablet eller mobil.

Test din nuværende hjemmeside via Googles Mobile Friendly Test

jkmm startside