Joomla! CMS Hjemmeside fra JK MultiMedia - en stabil og fremtidssikker løsning

Er du på jagt efter en ny hjemmeside eller trænger den nuværende til at blive gjort klar til visning på Smartphones og Tablets - så kan du med fordel kontakte JK MultiMedia.

JK MultiMedia har mere end 10 års erfaring med et af verdens mest benyttede CMS systemer, hvor du selv kan redigere tekst, billeder og andet indhold uden at skulle betale for det i dyre domme til en webmaster!

Joomla! CMS systemet er Open Source og Gratis!

Valget af Joomla! CMS sikrer at din første investering altid kan udbygges - Du skal med andre ord ikke til at starte helt forfra, hvis du senere får behov for nye funktioner og flere sider.

Bliv synlig på nettet med et "Elektronisk Visitkort" fra JK MultiMedia

Et Elektronisk Visitkort fra JK MultiMedia er en hurtig og effektiv løsning, hvis du vil være synlig på internettet til en overkommelig pris.

Med et Elektronisk Visitkort får du dit eget DK domæne med tilhørende e-postkonto og første års leje af webhotel betalt.

Prisen for et Elektronisk Visitkort starter ved kr. 2.500 for en lille hjemmeside med op til 3 undersider - men antallet af undersider og ekstra faciliteter kan selvfølgelig tilpasses dine specielle behov.

Elektroniske Visitkort fra JK-MultiMedia er klar til brug til aftalt tid.

Når du har besluttet dig for en løsning, vil din nye hjemmeside typisk være klar til brug i løbet af 5-7 dage.

JK Multi Media sørger for alt det praktiske som f.eks. domæneregistrering, oprettelse af web-hotel incl. første års afgift - og selvfølgelig det vigtigste, nemlig konstruktion af hjemmeside og opsætning af din tekst og dine billeder, så dit nye Elektroniske Visitkort er klar til brug til aftalt tid.

Du skal selv levere alle tekster og billeder til dit Elektroniske Visitkort, men JK MultiMedia hjælper selvfølgelig meget gerne med at formulere en søgevenlig tekst ud fra dit tekst-oplæg.

Levering af fotografier og hjælp til formulering af søgevenlige tekster og SEO optimering honoreres efter aftale.

Se eksempler på referencesider

jkmm startside